Over

Ontdek meer over Fuhler Talent

Over Sandra

Mijn naam is Sandra Fuhler. Sinds 2018 werk ik als als loopbaanadviseur, loopbaanbegeleider en interim HR-adviseur. Als loopbaancoach heb ik dezelfde route afgelegd die ik met mijn cliënten bewandel. Ook ik zocht naar het perfecte loopbaanpad, en heb dit gevonden. Professionals en medewerkers begeleiden in hun loopbaan voelt als mijn roeping. Daarbij vind ik het fijn om nog de touch met mijn oorspronkelijke carrière als Human Resource Adviseur te behouden.

Mijn missie en visie

Mijn missie met Fuhler Talent is duidelijk: medewerkers en zelfstandigen helpen om het maximale geluk uit hun carrière te halen en werkgevers helpen om de optimale omstandigheden en voorwaarden te scheppen waarin hun medewerkers kunnen blijven groeien. De visie waarmee ik dit bereik: maatwerk. Het is joúw carrière. Jij zit achter het stuur, ik help je alleen navigeren. Door te achterhalen wat je passies, talenten en drijfveren zijn en welke loopbanen en functies hier perfect op aansluiten. Ik geef je de handvatten die je nodig hebt voor persoonlijke groei en om te komen waar je wilt. Werkgevers stel ik in de gelegenheid om hun beste medewerkers te blijven stimuleren, te laten groeien en te behouden. Geluk, ontwikkeling en vitaliteit staan voorop.

Tevreden

Goede samenwerking

Wil je ook verder groeien?

Ben jij op zoek naar persoonlijke loopbaanbegeleiding? Twijfel niet en neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.

×