Loopbaan coaching

Meer over loopbaan coaching

Loopbaanoriëntatie en loopbaancoaching: óók voor jou

Je denkt misschien: loopbaancoaching, is dat wel iets voor mij? Ik weet uit ervaring dat bijna iedereen baat kan hebben bij loopbaancoaching. Vooral omdat ik loopbaanoriëntatie en loopbaancoaching op maat aanbied.

Wat past bij jou? Waar word je gelukkig van? Hoe zorg je ervoor dat jij jouw kennis, vaardigheden en talenten inzet op een manier die optimaal voor jou werkt? En hoe blijf je vitaal, gezond en gelukkig? Werk is een belangrijk onderdeel van je leven. Daar wil je toch het maximale uithalen? Ik geef je inzicht in je kwaliteiten, vaardigheden en ambities. Samen bedenken en bewandelen wij het pad dat hier voor jou optimaal bij past.

Hoe ziet loopbaancoaching eruit?

Loopbaancoaching en loopbaanoriëntatie zijn twee verschillende disciplines die onderdeel uitmaken van loopbaanbegeleiding. We starten altijd met een loopbaanscan en minimaal drie gesprekken. Hiermee brengen wij jouw talenten, wensen, ambities en mogelijkheden in kaart. Daarna gaan we door met een op maat gemaakt traject.

Als loopbaanadviseur kan ik je helpen oriënteren. Maar misschien is dit niet nodig en starten wij direct met loopbaanbegeleiding. Je leest het al: elk traject kenmerkt zich door maatwerk. Van het begin (zoals arbeidsmarktbenadering) tot het einddoel (het realiseren van je stip aan de horizon): ik ben er voor je. Toegankelijk, benaderbaar en persoonlijk.

Contact opnemen

Tevreden

Goede samenwerking

Wil je ook verder groeien?

Ben jij op zoek naar persoonlijke loopbaanbegeleiding? Twijfel niet en neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.

×