Ontwikkeladvies

Ontwikkeladvies: regie over je eigen loopbaan

Je wilt niet zomaar werken. Je wilt een loopbaan. Een carrière die bij je past. Doelen nastreven. Zodat je gelukkig en gemotiveerd bent en blijft. Maar: hoe zorg je hier nu voor? Waar vind je die loopbaan en wat heb je hiervoor nodig? Ook wanneer je denkt de juiste keuzes gemaakt te hebben, kan vroeg of laat de twijfel toeslaan. Of zit je met vragen waar je de antwoorden niet op weet. Het eerste dat je moet weten: dat is heel normaal. Het tweede dat je moet weten: met mijn ontwikkeladvies geef ik je de handvatten om de regie over je eigen loopbaan (terug) te nemen.

Maak werk van jouw persoonlijke ontwikkeladvies

De Nederlandse overheid hecht gelukkig veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Regelmatig zijn er subsidiemogelijkheden voor kosteloos ontwikkeladvies. Ik kan je informeren naar de mogelijkheden voor jou. Het ontwikkeladviestraject bestaat uit een interesse- en competentievragenlijst, een arbeidsmarktscan en 3 gesprekken.

De subsidieaanvraag is stap één. Ik kan je vervolgens helpen om in kaart te brengen waar je naartoe wilt en wat je hiervoor nodig hebt. Loop jij vast in je carrière? Haal je geen voldoening meer uit je werk en wil je iets anders, maar weet je niet wat? Of weet je gewoon nog niet waar je naartoe wilt? Neem contact met mij op. Samen gaan we op zoek naar – en vinden we – de antwoorden zodat jij de juiste stappen kunt zetten in een loopbaan waar je gelukkig van wordt.

Wil je deelnemen aan het traject?

Meld je aan

Tevreden

Goede samenwerking

Wil je ook verder groeien?

Ben jij op zoek naar persoonlijke loopbaanbegeleiding? Twijfel niet en neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.

×