HR Advies

HRM functie vervullen

HR is een fundamenteel onderdeel van je organisatie en goede Human Resource adviseurs zijn onvervangbaar. Totdat zij tijdelijk vervangen moeten worden. Bijvoorbeeld vanwege zwangerschap, verzuim of een sabbatical. Ik sta voor je klaar om een interim HRM functie te vervullen én bij te dragen aan de kwaliteit van de organisatie.

Interim Human Resource Adviseur met vele jaren ervaring

Al mijn gehele carrière ben ik werkzaam in HR. In de loop der jaren heb ik vele organisaties van binnenuit mee mogen maken. Ik heb gewerkt in zeer uiteenlopende omstandigheden en met verschillende uitdagingen. Tel daarbij mijn specialisatie aan werknemerszijde (als loopbaancoach) bij op en ik bied ook jouw organisatie alle kennis, ervaring, expertise én people skills om de tijdelijke HRM vacature perfect in te vullen.

Is jouw organisatie op zoek naar een tijdelijke Human Resource adviseur die waarde toevoegt? Neem contact met mij op. Ik hoor graag waar je behoefte aan hebt en leg uit hoe ik kan helpen.

Contact opnemen

Tevreden

Goede samenwerking

Wil je ook verder groeien?

Ben jij op zoek naar persoonlijke loopbaanbegeleiding? Twijfel niet en neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.

×